Sleutel naar succes
Financiële onafhankelijkheid! Meer inkomen! Meer vrije tijd

Pak nu de sleutel naar succes met beide handen aan!
1. Businessmodel

Wij beschikken over een uniek businessmodel en hebben ruim 18 jaar de praktische ervaring om mensen te helpen geheel financieel onafhankelijk te worden van banen en werkgevers en daarmee een onbezorgde toekomst te creëren. Ongeacht uw huidige beroep en ongeacht of u dit in eerste instantie parttime doet naast uw huidige (fulltime) baan, of direct fulltime.

Wij kunnen met name iets betekenen voor mensen die zich herkennen in een of meerdere van onderstaande situaties:

 • U gaat met tegenzin naar uw werk 
 • U wilt financieel méér dan uw baan nu oplevert 
 • U maakt zich zorgen over uw (toekomstig) pensioen
 • U beseft dat tegenwoordig niemand meer zeker is van het behoud van een baan en dat ook u op een dag werkloos kunt zijn.

Kortom, u zoekt een oplossing, weet misschien niet precies wat, maar u wilt wel graag het heft in eigen hand nemen.


2. Voor wie?

Wij zoeken enthousiaste mensen die echt gemotiveerd zijn. Mensen met doorzettingsvermogen


Herken jij jezelf in de volgende punten:

 • Wil je meer zekerheid op het gebied van werk en of inkomen
 • Ben je positief ingesteld
 • Ben je bereid om serieus voor je toekomst te gaan werken
 • Sta je open voor nieuwe uitdagingen
 • Vind jij het leuk om met andere mensen te werken

Wat bieden wij:

Wij bieden de mogelijkheid om met een heel simpel concept de door u gewenste verandering te realiseren. 

Dit concept wordt al 39 jaar met veel succes toegepast. Het heeft de levens van zeer veel mensen in positieve zin totaal veranderd.   Wij werken niet op de gebruikelijke wijze met een loondienstverband maar met een TeamMarketing concept. 


Bijna niemand weet wat dit is. Veel mensen denken het te weten.  Het is echter gebleken dat iedereen die ziet wat wij te bieden hebben positief verrast is dat je op een simpele manier, die heel goed te leren valt, kunt werken en een inkomen kunt opbouwen. Als u dit serieus doet, wordt dit een bovengemiddeld, blijvend inkomen dat ook nog eens overerfbaar is!  U doet dit zonder dat u uw huidige werkzaamheden/inkomen hoeft op te zeggen. 

Zo kunt u binnen afzienbare tijd van huis uit gaan werken, krijgt u meer vrije tijd voor uzelf en uw gezin en komt u, naast uw werk toe aan al die dingen die u dacht nooit te kunnen realiseren. 


U werkt voor uzelf maar u werkt niet alleen. U krijgt alle deskundige begeleiding die u nodig heeft in de vorm van een persoonlijke coach, trainingen en bijeenkomsten waar u ervaringen kunt uitwisselen met mensen die hetzelfde doen als u. U leert binnen enkele dagen de vaardigheden die u nodig heeft om succesvol aan de slag te kunnen gaan. Bij ons bereiken gewone mensen buitengewone resultaten. 


Als gevolg van uw beslissing om met ons te gaan samenwerken zult u een persoonlijke groei doormaken. Er is niets leukers dan om samen te werken met positief ingestelde mensen die mogelijkheden zien i.p.v problemen. Lees hier verder


3. Even voorstellen

Hallo mijn naam is Willemieke Ritmeester
Met succes heb ik mijn diploma's gehaald in de detailhandel, Ik ben vol plezier begonnen met werken in de detailhandel, ik had het erg naar mijn zin. Op het moment dat ik een vast contract kreeg, ging ik beseffen wat ik echt wilde. 

Ik droomde er altijd al van om iets voor mijzelf te beginnen. Ik wilde meer uit het leven halen. Maar mijn diploma's waren niet toereikend om dat te bereiken, en om de rest van mijn leven te blijven werken in de detailhandel zag ik mijzelf niet doen, ik zat als het ware vast. In de detailhandel zit geen toekomst meer, als je om je heen kijkt verdwijnen er steeds meer winkels dus ook meer banen.


Ik ben om mijn heen gaan kijken naar mogelijkheden en toen kwam dit unieke concept op mijn pad waarbij ik het heft in eigen handen kon nemen. Ik was blij verrast over de mogelijkheden die het mij kon bieden.

Ik kan nu mijn eigen tijd indelen, bepalen wanneer, waar en met wie ik samenwerk. Ik werk nu gedeeltelijk vanuit huis en qua inkomen ben ik er enorm op vooruit gegaan. Ik kan nu de dingen doen die vroeger niet mogelijk waren en genieten van het leven.

Mijn huidige ‘werk’ is met de ervaring die ik heb opgedaan mensen te helpen een blijvende inkomstenbron op te bouwen, zodat ook zij de sleutel naar succes kunnen pakken.


4. Ons team

 

Ons Team is al ruim 18 jaar actief en succesvol met Team Marketing. Onze ervaring leert dat 99% van de mensen in Nederland geen flauw idee heeft wat Team Marketing is en wat het mensen biedt.


Wij zijn een groep mensen die allemaal op zoek waren naar verandering en Team Marketing niet kenden. Hoewel onze achtergronden zeer uiteenlopend zijn, zijn wij allen open minded en hebben wij ons laten informeren door iemand die professioneel met Team Marketing actief is.

Wij waren allemaal zeer onder de indruk van het Team Marketing bedrijf waarmee wij kennis maakten:

 • Het succesvolle bedrijf bestaat al ruim 38 jaar
 • Niet beursgenoteerd schuldenvrij familiebedrijf - actief in ruim 160 landen
 • Financieel zeer krachtig - omzet ruim 2,8 miljard en een vermogen van ruim 1,5 miljard
 • Wereldspeler in de gezondheidsindustrie met kwalitatief hoogwaardige producten die iedereen elke dag al gebruikt


Wij waren allen zeer verrast dat het bedrijf géén verkopers zoekt, zodat we niet met producten hoeven te 'leuren' bij familie en bekenden. Ook waren wij waren zeer onder de indruk van de volgende bijzondere mogelijkheden: 

 • Een inkomstenbron die een bovengemiddeld niveau kan bereiken.
 • Een blijvende inkomstenbron die zelfs overerfbaar is op uw kinderen.
 • Een inkomstenbron die zelfs een passief karakter kan krijgen en dus doorgaat terwijl u minder werkt. 
 • Diverse extra's waaronder een winstdelingsregeling, betaalde reizen incl. zakgeld en een autoplan.
 • Parttime op te bouwen, zelfs naast een fulltime baan, waardoor u uw huidige inkomstenbron niet op het spel hoeft te zetten. Flexibele uren waarbij u deels vanuit huis werkt.


Kortom, niemand van ons kende dit bedrijf en deze unieke werkwijze. Maar ieder van ons zag direct dat wij hiermee voor onszelf binnen een afzienbare periode absolute Vrijheid & Onafhankelijkheid konden realiseren.


5. Contact

Dank u dat u de tijd heeft genomen om deze informatie te lezen. Om u hiervoor te bedanken ga ik u een persoonlijk aanbod doen waarmee u uw financiële situatie binnen afzienbare tijd aanmerkelijk kunt verbeteren en een onbezorgde toekomst kunt creëren. U bent mij hiervoor niets verschuldigd.

Stel uzelf eens de volgende 5 vragen: 

 •  Wilt u financieel onafhankelijk worden van banen en werkgevers? 
 • Wilt u uw eigen tijd indelen?
 • Hecht u veel waarde aan vrijheid?
 • Wilt u een bovengemiddelde en blijvende inkomstenbron creëren?
 • Bent u gemotiveerd? 

Heeft u deze vragen met "ja" heeft beantwoord, dan ben ik bereid e.e.a. aan u toe te lichten.  

Bent u oprecht geïnteresseerd en wilt u meer informatie over hoe u financieel onafhankelijk kunt worden?

Laat uw naam en telefoonnummer dan achter via het contactformulier hieronder. Ik informeer u dan spoedig over de mogelijkheden. 

Mede namens onze enthousiaste collega's wens ik u een prettige dag en een onbezorgde toekomst!

 

Met vriendelijke groet,

 

Willemieke Ritmeester

 

 

Vul dan snel u gegevens in!l dan snel u gegevens in!

Vul dan snel u gegevens in!